Welkom bij De Oude Pastorie

Bed & Breakfast, Eetkamer en Chaveli's onder één dak!

De Oude Pastorie is één van de bekendste monumentale panden van Lisse en de Bollenstreek en dateert uit 1876. Het is niet alleen een plek waar u samen komt en heerlijk biologisch kunt eten, maar ook kunt overnachten. Naast een Bed&Breakfast en een eetkamer, is in de Oude Pastorie ook de kledingboetiek Chaveli’s en het re-integratiebedrijf Work2Work gevestigd.

Het pand kenmerkt zich door de monumentale uitstraling en authentieke details zoals hoge raampartijen, glas in lood, hoge plafonds, royale ruimtes en het prachtige terras in de tuin. Met name de zeer centrale ligging midden in de veelzijdige Duin- en Bollenstreek, de diverse gebruiksmogelijkheden en de karakteristieke uitstraling, maken De Oude Pastorie uniek in de regio.

Vroeger was De Oude Pastorie eigendom van de kerk en werd bewoond door de dominee en zijn gezin. Na 1952 behoorde De Oude Pastorie niet meer tot de kerk, maar de aanduiding is gebleven. Daarna was er een tandartspraktijk gevestigd en later een antiekwinkel. De Oude Pastorie is daarmee altijd een plek geweest waar gasten werden ontvangen. Wij zetten deze traditie graag voort.


Fietsen of wandelen in Lisse & Bollenstreek

Het dorpje Lisse ligt midden in de bloemenvelden, tussen het brede zandstrand en de uitgebreide Kagerplassen. Het bloemendorp is het historisch centrum van de wereldwijde bloembollenhandel. De Keukenhof Bloemententoonstelling is dan ook de bekenste en het meest bezochte attractie van Lisse. Daarnaast heeft het dorp een gezellig centrum met vele restaurants en winkels. De bloemenvelden zijn bijzonder populair bij wandelaars en fietsers. De Oude Pastorie biedt in samenwerking met Route.nl ook verschillende wandel- en fietsroutes aan.  Bekijk de routes die beginnen vanuit De Oude Pastorie:

•  Fietsroute 541764:  Lekker uitwaaien in de Bollenstreek
•   Fietsroute 123139:  Lisse, Leiden en Nieuw Vennep
•  Wandelroute 1037406:  Rondje wandelen in Lisse

Bekijk hier nog meer routes die in Lisse en omgeving te bewandelen of te fietsen zijn.
Bij registratie op de website is het mogelijk om de routes te downloaden of uit te printen.


BELANGRIJKE MEDEDELING:

De B&B zal van 1 september 2019 tot 1 maart 2020 tijdelijk gesloten zijn.
Mocht u voor of na die periode in de B&B willen overnachten,
dan kunt u gerust een kamer boeken via onze website of Booking.com


Hier een sfeerimpressie van De Oude Pastorie Lisse