Faciliteiten

MAAK UW VERBLIJF COMFORTABELER

Bij de Oude Pastorie kunnen de gasten exclusief gebruikmaken van diverse faciliteiten zoals de gezamenlijke keuken en de gezamenlijke lounge ruimte.

Gezamenlijke keuken
In de ochtend kunnen de gasten zelf hun ontbijt samenstellen/maken in de keuken. Hier kunnen de gasten gedurende de dag ook kosteloos gebruik maken van het fornuis en de vaatwasser, mits alles weer netjes wordt opgeruimd en achtergelaten.

 

Gezamenlijke Lounge ruimte
In de gezamenlijke lounge ruimte is een pool-tafel aanwezig waar gasten gezellig kunnen poolen. Daarnaast is er een televisie aanwezig in deze ruimte voor kijkplezier. Ook hier geldt dat de ruimte weer netjes moet worden opgeruimd na gebruik.

LET OP: De keuken en lounge ruimte dienen schoon achtergelaten te worden. Gebeurt dit niet, dan kan De Oude Pastorie een bedrag in rekening brengen bij de betreffende gast(en) die het zo hebben achtergelaten (zie ook boekingsvoorwaarden voor de huisregels).

Wellness Faciliteiten
Vanaf maart 2020 beschikt De Oude Pastorie over enkele wellness faciliteiten, zoals een sauna, jacuzzi en een zonnebank. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de wellness faciliteiten en de huisregels die eraan verbonden zijn.

LET OP: Voor het gebruik van de wellness faciliteiten rekenen wij extra kosten. Daarnaast is het alleen mogelijk om het gebruik van de wellness faciliteiten aan te vragen tijdens het inchecken of tijdens uw verblijf, dus niet bij uw online reservering.