Biologisch Restaurant

Waar samen eten verbindt

U bent van harte welkom om bij ons aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner √† la carte, borrel of drankjes! Voor heerlijke broodjes, salades, maaltijden en borrelplateaus, vol met overheerlijke gerechten die u samen kunt delen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook aan de kinderen is gedacht, we hebben speciaal voor hen een lekkere kindermenu opgesteld en er is een leuke ‘Kids Playground’.

Bij De Oude Pastorie maken wij veel gebruik van verse en biologische producten die altijd gezond, eerlijk en met name erg lekker zijn! Eet u 100% vegan of vegetarisch? Ook dan bent u bij ons op de perfecte locatie!

RESERVEREN:

Bel: 0252-204004
Whatsapp: 06-22497434
Email: info@deoudepastorielisse.nl
Klik hier om online te reserveren via TheFork.nl

Let op: Vanwege afwisselende openingstijden is reserveren verplicht


Arrangementen
In De Oude Pastorie is er een mogelijkheid om feesten en partijen te vieren. Voor uw gemak bieden wij een drietal arrangementen aan. Ieder feest is echter anders en daarom doen wij er alles aan om samen met u uw feest of partij op maat te maken. Wij spreken graag alle mogelijkheden met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op.

High Tea & High Wine
Bij de Oude Pastorie is het ook mogelijk om een High Tea of High Wine te reserveren. Klik hier voor meer informatie over beide (groeps)arrangementen. We hebben ook een speciale High Tea voor kinderen.

Openingstijden
U kunt 7 dagen in de week bij De Oude Pastorie terecht voor lunch en diner mits u van tevoren reserveert via: info@deoudepastorielisse.nl of belt naar: 0252-204004. Nu kunt u ook via Whatsapp reserveren door ons toe te voegen op: 06-22497434.

Let op: Reserveren is dus verplicht

Bezorgen aan bedrijven
Bedrijven in de Regio Lisse of Bollenstreek kunnen nu ook lunch- en/of dinergerechten bij De Oude Pastorie bestellen. Wij komen uw bestelling dan zo spoedig mogelijk bij u op locatie bezorgen. Mocht uw bedrijf buiten deze regio gevestigd zijn, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij interesse, graag ruim van tevoren uw bestelling plaatsen via: 0252-204004 of mail naar: info@deoudepastorielisse.nl

Menukaart
U kunt onze menukaart hier inzien:

Is de menukaart niet zichtbaar? Download dan de menukaart hier in pdf-bestand.