Restaurant

Waar samen eten verbindt

U bent van harte welkom om bij ons aan te schuiven voor een  heerlijk ontbijt, lunch, borrel of drankjes en vanaf 1 november 2018 kunt u ook genieten van een diner à la carte! Voor heerlijke broodjes, salades, maaltijden en borrelplateaus, vol met overheerlijke gerechten die u samen kunt delen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook aan de kinderen is gedacht, we hebben speciaal voor hen een lekkere kindermenu opgesteld.

Bij De Oude Pastorie maken wij veel gebruik van verse en biologische producten die altijd gezond, eerlijk en met name erg lekker zijn! Eet u 100% vegan of vegetarisch? Ook dan bent u bij ons op de perfecte locatie!

Arrangementen
In De Oude Pastorie is er ook een mogelijkheid om feesten en partijen te vieren. Voor uw gemak bieden wij een drietal arrangementen aan. Ieder feest is echter anders en daarom doen wij er alles aan om samen met u uw feest of partij op maat te maken. Wij spreken graag alle mogelijkheden met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een gedetailleerde offerte op.

High Tea & High Wine
Bij de Oude Pastorie is het ook mogelijk om een High Tea of High Wine te reserveren. Klik hier voor meer informatie over beide (groeps)arrangementen. We hebben ook een speciale High Tea voor kinderen.

Kerstviering 2018
Tijdens de kerst organiseert De Oude Pastorie een speciale Kerstviering die bestaat uit een Kerstborrel op 24 december 2018 (Kerstavond) en op 26 december 2018 (2e Kerstdag) kunt u samen met familie, vrienden en/of collega’s komen genieten van een heerlijke Kerstbrunch of Kerstdiner. Klik hier voor meer informatie over onze Kerstviering activiteiten en aangepaste menukaarten.

* Op dinsdag 25 december (1e Kerstdag) is De Oude Pastorie gesloten!

Openingstijden
U kunt 7 dagen in de week bij De Oude Pastorie terecht voor lunch en diner mits u van tevoren reserveert via: info@deoudepastorielisse.nl of bel naar: 0252-204004. Let op: Reserveren is dus verplicht

Bezorgen aan bedrijven
Bedrijven in de Regio Lisse of Bollenstreek kunnen nu ook lunch- en/of dinergerechten bij De Oude Pastorie bestellen. Wij komen uw bestelling dan zo spoedig mogelijk bij u op locatie bezorgen. Mocht uw bedrijf buiten deze regio gevestigd zijn, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij interesse, graag ruim van tevoren uw bestelling plaatsen via: 0252-204004 of mail naar: info@deoudepastorielisse.nl

Menukaart
U kunt onze nieuwe menukaart (die vanaf 1 december 2018 ingaat) hier inzien: