Gedragscode voor de Wellness Faciliteiten

De volgende gedragscodes zijn van toepassing om respectvol en met plezier te kunnen genieten van onze wellness faciliteiten:

 • Om optimaal te genieten van de sauna, vragen wij u om in de cabine de stilte te behouden. Op die manier kunnen uw medegasten ook in alle rust genieten.
 • Storend gedrag, waaronder gewenste en/of ongewenste intimiteiten, is niet toegestaan! Gasten die zich niet aan deze regel kunnen houden dienen op eerste verzoek de wellness faciliteiten, na volledige betaling en zonder restitutie, te verlaten. Indien het storend gedrag van de gast(en) in extreme vorm voorkomt kan de eigenaar van De Oude Pastorie besluiten het verblijf van deze gast(en) per direct stop te zetten, zonder terugbetaling van de resterende nachten.
 • Houd afstand van medegasten en wees respectvol naar elkaar bij het gebruikmaken van dezelfde faciliteiten. Dit lijkt logisch, aangezien de situatie anders erg oncomfortabel kan worden voor uw medegast(en). Houd rekening met elkaar en houd gepaste afstand. Zo is het ook erg onbeleefd om mensen aan te kijken, na te staren of wijdbeens van de hitte in de sauna te genieten.
 • U mag alleen gebruikmaken van de wellness faciliteiten als u NIET onder de invloed bent van drank en/of drugs! Mocht dit wel het geval zijn, dan bent u verantwoordelijk voor de schade of wangedrag die u aanricht. Ook riskeert u een boete en kunnen wij zelfs uw verblijf vroegtijdig beëindigen. Ook kunnen wij u een verbod opleggen om het pand in de toekomst te betreden.
 • De Oude Pastorie is NIET aansprakelijkheid voor letsels die gasten mogelijk oplopen of voor mogelijke schade aan uw goederen. De Oude Pastorie maakt gebruik van cameratoezicht ter beveiliging van onze gasten en personeel, met uitzondering van de sauna.
 • Gasten dienen na het verlaten van de wellness faciliteiten de ruimte schoon achter te laten. Mocht het niet het geval zijn, dan kan diegene een boete riskeren. Als een gast bij binnenkomst ontdekt dat de ruimte niet schoon is achtergelaten door iemand anders, meld dit zo spoedig mogelijk bij de B&B eigenaren.
 • Na gebruik van de wellness faciliteiten dient u de rest van het pand weer met droge kleding en/of badjas te betreden. Wij verzoeken u om geen watersporen achter te laten in de gangen, loungeruimte, keuken of op de trappen naar de B&B kamers. Dit kan namelijk slipgevaar veroorzaken en het staat ook niet netjes.